top of page

STUDIO|SAENE

ABOUT | SAENE

Mijn fascinatie en interesse voor beeld is al ontstaan in mijn kinderjaren. Aan de Kunstacademie te Maastricht volgde ik de opleiding Bachelor of Arts met de richting Fotografie en Mode. Na mijn afstuderen, mag ik mij officieel Fotografe noemen en ben ik aangesloten bij de "Dutch Photographers Vereniging" van Nederland. 

Als professioneel Fotografe heb ik mij gespecialiseerd in Kinderfotografie, Newborns en Kids Fashion.

Fotosessies worden in de studio en op locatie gemaakt. Een enthousiast team om mij heen ondersteunt zo nodig mijn werk, waaronder visagisten, een illustrator/grafisch ontwerpster, een patissier voor heerlijke en mooie taartjes.

Mijn werk laat de puurheid en het karakter van het kind zien. Het is een uitdaging steeds weer om het kind zo onbevangen mogelijk te fotografen. Dit is absoluut mijn passie!

Naast mijn Fotografie voor Particulieren en Bedrijven, werk ik ook aan mijn eigen Kunst Fotografie Projecten. Hierin gaat mijn werk ook verder in de Kinderfotografie. 

In 2019 won ik verschillende Internationale Fotografie prijzen met een aantal eigen fotografie projecten: 2e plaats in de 'Tokyo International Photography Awards' met 'Unkown Garden', en 2e plaats in de 'Neutral Density Awards' met 'Dream a little Dream'. 

Kids Fashion Klanten zijn o.a.: Koko Noko Kids, Dirkje, Ammehoela kids, DJ Dutch Jeans, Lentigini Swimwear, Green Tom, Mini Ian, All Gems etc. 

Benieuwd naar Kids Fashion & Commercieel werk? Check website: www.saene-esmee.com

Voor updates en recent werk, volg mij via Facebook (Saene Photography) en Instagram (@studio.saene & @saenesmee) 

bottom of page